Szeptemberben jöhet a Total War Warhammer 2

2017. június 12.
3.6511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega ma napra pontos megjelenési dátumot tűzött ki a Total War Warhammer 2-höz, aminek jóvoltából kiderült, hogy a nagyszerű stratégia megjelenésére szeptember 28-án számíthatunk, méghozzá a PC exkluzivitásában.

Hogy örömünket még teljesebbé tegyék, a kiadó megerősítette, hogy minden előrendelőnek ajándékba adnak majd egy Race Pack DLC-t, sőt mi több, a rajongók rögtön két speciális kiadás közül is válogathatnak maguknak, így érkezik a Limited Edition és a brutális tartalommal kecsegtető Serpent God Edition.

Lássuk elsőként a limitált kiadást, amely az alapjáték mellett egy fémdobozzal és egy olyan Insider Guide nevű kis könyvecskével érkezik majd, ami megtalálható lesz a nagy csomagban is, melynek beszerezhetősége elég komoly nehézségekbe fog ütközni, hiszen nem tudni hány példány készül majd belőle, ellenben még a Sega is extrémen limitáltnak nevezte.

Ez nem véletlen, hiszen a csomagban egy ősi kőereklye pontos másolata mellett több csonthatású totem is megtalálható lesz, méghozzá egy művészeti könyv, egy fémdoboz, az említett Insider Guide, matricák, egy térkép, valamint egy Saurus Blade nyaklánc mellett, amely egy 8GB-os USB-t is rejt.
Total War Warhammer 2-höz, aminek jóvoltából kiderült, hogy a nagyszerű stratégia megjelenésére szeptember 28-án számíthatunk, méghozzá a PC exkluzivitásában.'>
1 hozzászólás

Santonio

7 éve, 5 hónapja és 17 napja

Nagyszerű hír! mosolygó smiley Várós.

válasz erre
Total War Warhammer 2
5.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2017
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja