Sony PSP Giga Pack 1 GB-os memóriakártyával

2005. október 26.
4.1291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Sony novemberben az Egyesült Államokban és Európában forgalomba hozza a Sony PSP "Giga Pack" csomagot, amely több fontos tartozékot, köztük egy 1 GB-os Memory Stick PRO Duo memóriakártyát is tartalmaz.

A hordozható játékgép új termékcsomagjához a kártya mellett akkumulátor, hálózati adapter, USB kábel, illetve egy teljesen új állvány is tartozik. A Giga Pack a Sony sajtóközleménye szerint csak korlátozott ideig, a karácsonyi ünnepi szezonban lesz kapható.

A csomag Európában a november 28-ától kerül piacra 299,99 euróért (Nagy-Britanniában nov. 21. és 214,99 font), ami nem sokkal magasabb az alapcsomag 249 eurós áránál (Magyarországon kb. 70 ezer Ft).

Az észak-amerikai megjelenés valamivel előbb, a Hálaadás ünnepre időzítve várható, és ahogy már megszokhattuk, a termék a tengerentúlon olcsóbb lesz, hiszen ott 299 dollárba (250 euró/63 ezer Ft) fog csupán kerülni. A Giga Pack talán egyetlen szépséghibája, hogy felhasználói szoftverként még nem az új Firmware 2.5-ös, hanem a régebbi Firmware 2.0 verzió lesz telepítve a hozzá tarozó PlayStation Portable készülékre.
2 hozzászólás

Vendég

19 éve, 11 hónapja és 15 napja

én is reménykedek hogy 2.0-ás lesz rajta mert ha 2.5 vagy annál nagyobb akkor az szívás mert nincs downgrade
és mostanában nem is lesz szerintem

válasz erre

Vendég

20 éve, 17 napja

Ttuti biztos ,hogy 2.0-ás Firmware lesz rajta?????!!!!
MErt én úgy tudom ,hogy 2.5-ös ,de én a 2.0-ásnak jobban örülnék ,mert azt még downgradelni lehet 1.5-ösé amin futnak a gamék!!!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja