Shuhei Yoshida: További nyugati fejlesztésű PSP2-es játékok bejelentése várható az E3-on

2011. január 30.
2.3421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az elmúlt napok egyértelműen a PSP2-ről szóltak, még a csapból is a Sony kis masinája folyt, ez pedig nincs másképpen a hétvégén sem, Shuhei Yoshida, avagy a Sony divíziójának a fejese ugyanis elárulta, hogy aki esetleg kevesellte volna a konzol eddigi játékfelhozatalát, az megnyugodhat, az eddig bejelentett alkotások ugyanis még csak a jéghegy csúcsát jelentik, lévén ha előbb nem is, az E3 kiállításon biztosan további videojátékok is leleplezésre kerülnek a PSP2-höz.

Hogy pontosabbak legyünk, Yoshida külön kiemelte, hogy nyugati fejlesztőcsapatok által készített programok bejelentésére számíthatunk az expón, ami lényeges momentum lehet a konzol szerelmeseinek, hiszen fanatikusok sokasága a legtöbbször képtelen megérteni a japán "művészetet" és ábrázolásmódot.

A Sony-vezér mindemellett szóba hozta a kis masina árát is, amely szerinte is megfizethető lesz, állítása szerint, ha az emberek meglátják majd a végleges árcédulát, azt fogják mondani, hogy: ez meg fogja érni nekik. Reméljük, hogy így lesz.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 7 napja

Szerintem Vita-ra sem jönnek olyan mennyiségben játékok, mint ahogy az elvárható lenne. Vagy, ha jönnek, akkor meg nem olyanok, amik érdekesek. Ide is nagy címek kellenének, mint ahogy a WiiU-nak is, csak a Vita szerencsére nincs olyan nagy bajban.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja