Advertisement

Resident Evil 2 Remake: Választhatunk a 4K és a 60FPS között

2018. június 19.
4.3721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Manapság egyre elterjedtebb az Xbox One X és PlayStation 4 Pro-ra felhúzott játékok esetében, hogy választhatunk a magasabb képfrissítés, és a nagyobb felbontás közül, ezen játékok sorába a Resident Evil 2 Remake is beáll.
Advertisement

Az előzetes pletykáknak megfelelőlen bejelentették a Resident Evil 2 Remake-t a Sony E3-as konferenciáján, és bámulatos volt látni, hogy milyen újradolgozással készülnek a Capcom-nál. A fejlesztők elmondták továbbá, hogy Xbox One X-en és PlayStation 4 Pro-n lehetőségünk lesz választani, hogy 4K 30FPS-sel szeretnénk játszani, vagy a 60fps mellett döntünk, aminél valószínűleg 1080p felbontást kapunk, de ezt sajnos még nem erősítették meg.

Örvendetes, hogy a tripla-A játékok kezdenek ráállni erre a funkcióra, a Witcher 3 és a God of War-nál is roppant hasznos volt, hogy mi szabhattuk meg, hogy a magasabb képfrissítést, vagy a nagyobb felbontást választjuk, kíváncsian várjuk, hogy fog az egykori klasszikus muzsikálni a modern korban. A játék 2019. január 25-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.
Advertisement
2 hozzászólás

muki

5 éve, 2 hónapja és 10 napja

60fps, egyértelműen.

válasz erre

petrovicsz

5 éve, 2 hónapja és 10 napja

Ohh, vagy-vagy?

válasz erre
Resident Evil 2 Remake
14.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
Minden hír, videó és cikk
E3 2018
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt