Rengeteg extra tartalommal érkezik augusztusban a Soul Hackers 2

2022. augusztus 12.
4.7111
Mikee profilja, adatai
Mikee
A körökre osztott cyberpunk stílusú RPG, a Soul Hackers 2 augusztusban debütál majd, a játékhoz érkező DLC csomag pedig rengeteg letölthető tartalommal és extrával fog minket ellátni már a megjelenés napján.
 

A Soul Hackers 2 egy neonfényes jövőbe kalauzol el minket, ahol is háború kezd kibontakozni a két gigavállalat, a Yatagarasu és a Phantom Society között. Egy mesterséges intelligencia, az Aion megbízásból kell hősünknek gátat vetnie a világvégének és megakadályoznia a globális katasztrófát, miközben különféle démoni segítőket gyűjt maga köré.

A Soul Hackers 2 DLC-je rengeteg extra tartalommal fog érkezni, kapunk majd pl. egy extra történetszálat, amelynek a középpontjában egy új Devil Summoner áll majd, Nana. Temaitkus Persona 4, Persona 5, Shin Megami Tensei IV outfiteket és kiegészítőket is megtalálunk majd a csomagban, továbbá 8 extra démont is segítségül hívhatunk majd a harcok során: Tzitzimitl-t, Anahitat, Armaitit, Zaou-Gongent, Nemissat, Marat, Masakadot és Satant.

Emellett a kiegészítő különféle hasznos tárgyakat, többek között egy booster csomagot is a rendelkezésünkre bocsát majd, valamint egy nehezített játékmódot azoknak a játékosoknak, akik szeretik a kihívásokat. A Soul Hackers 2 augusztus 26-án érkezik meg Xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5 és PC platformokra, a DLC természetesen külön is megvásárolható lesz.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Ronalddo

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ez a kinézet...

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ez egy várós game nálam!

válasz erre

Moby Dick

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Na ez az amivel sosem játszom.

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Kevés Atlus játék van ami nekem bejön, de ez az egyik.

válasz erre
Soul Hackers 2
19.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja