Randy Pitchford ismét megerősítette, hogy új Borderlands és Brothers in Arms is készül

2019. március 04.
7.4921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár kis túlzással teljesen biztosak vagyunk abban, hogy a Borderlands 3 bejelentése és megjelenése is itt van már a kanyarban, azonban a Gearbox hét pecsétes titokként őrzi a projektet, amiről a csapat CEO-ja sem hajlandó árulkodni.

Olyannyira nem, hogy hiába kérdezték Randy Pitchfordot a Twitteren keresztül az új Borderlands kapcsán, ő diplomatikusan csak annyit mondott, hogy nem titok, valóban több játékot fejlesztenek, melyek között találunk a Borderlands franchise-hoz kapcsolódó darabokat - igen, többes számban -, azonban a bejelentésre csak akkor kerülhet majd sor, ha ők készen állnak erre.

Hogy ez mikor lesz, azt nem tudni még - a legutóbbi hírek szerint az idei PAX expón -, azonban nem csak a Borderlands 3 kapcsán volt Randy ennyire szűkszavú, hiszen valaki a Brothers in Arms régóta várt folytatásáról is kérdezte, amire a CEO csak azt válaszolta, hogy már készül valami a sorozathoz kapcsolódóan, de még nem áll készen a bejelentésre.

3 hozzászólás

Patrik94

4 éve, 1 hónapja és 1 napja

Brothers in Arms-nak nagyon örülök. Imádtam!

válasz erre

Vidoros

4 éve, 1 hónapja és 1 napja

De vároooom. Ja nem.

válasz erre

WickedSick

4 éve, 1 hónapja és 1 napja

"jöjjön a borderlands de ne a széria jellegzetes grafikájával, hanem nézzen ki úgy mint minden más játék" kommentek 3... 2... 1...

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

karolyk3 profilja