Premierdátumot kapott a The Last of Us élőszereplős adaptációja

2022. november 01.
30.1611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Már nem is kell sokat várnunk a Naughty Dog kultikus videojátékából, a The Last of Us-ból készülő HBO-s élőszereplős tévésorozat debütálására, a The Last of Us sorozat premierdátuma és a hivatalos előzetes is felkerült végre az HBO Max-re.

Az HBO-s tévésorozat utoljára októberben adott életjelet magáról néhány új jelenettel, nemrég viszont az HBO Max-re felkerült előzetes leírása lelőtte a sorozat premierdátumát, 2023. január 15-én fog debütálni a The Last of Us sorozat. Az első évad 10 epizódos lesz, a forgatókönyvet pedig a játék írója, Neil Druckmann írta a Csernobil showrunnerjével, Craig Mazinnel közösen.

A Naughty Dog posztapokaliptikus világában játszódó történetben a Trónok Harcából ismert Pedro Pascal alakítja majd Joel-t, a csempészt, akinek a feladata eljuttatnia Ellie-t (Bella Ramsey) a Fireflies nevű szervezethez. A készítők elmondása szerint a legtöbb elemében hűek lesznek majd az alapanyaghoz, a premierre pedig nem is kell már sokat várnunk, január 15-ét érdemes lesz bekarikázni a naptárba.

3 hozzászólás

muki

1 éve, 7 hónapja és 1 napja

Mondjuk jobb lett volna a karácsonyi időszakban amikor le is tudom darálni de azért így sem sértődöm meg. mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 7 hónapja és 2 napja

Hoppá! meglepett smiley Azt hittem jóval később lesz de ez szuper hír! mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 7 hónapja és 2 napja

Óóóóóóó de király! meglepett smiley Nagyon várós!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaManiac profilja