Pontos megjelenési dátumot és gameplay trailert kapott a The Mageseeker: A League of Legends Story

2023. március 08.
5.0091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Célegyenesbe került végre a The Mageseeker: A League of Legends Story, a Riot Forge megbízásából készülődő LOL akció-szerepjáték, amit a Moonlighter fejlesztőiként ismert Digital Sun csapata hozott tető alá az elmúlt hónapokban.

A várakozásnak pedig rövidesen vége, hiszen a The Mageseeker: A League of Legends Story végre pontos megjelenési dátumot kapott, így megtudtuk, hogy április 18-án számíthatunk majd a megjelenésére PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en és mindemellett még Nintendo Switch-en is.

A digitális kiadások mellett lesz dobozos változat is, hovatovább gyűjtői kiadás 170 dollárért, melyben Sylas szobor, művészeti könyv, képregény, művészeti nyomat, kitűzők, digitális tartalmak, valamint egy vinyl lemez is megtalálható lesz a játék zenéivel.

Nézd nagyban ezt a videót!The Mageseeker: A League of Legends Story, a Riot Forge megbízásából készülődő LOL akció-szerepjáték, amit a Moonlighter fejlesztőiként ismert Digital Sun csapata hozott tető alá az elmúlt hónapokban.'>
1 hozzászólás

muki

1 éve, 4 hónapja és 20 napja

De imádom ezt a kinézetet!!!

válasz erre
The Mageseeker: A League of Legends Story
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profilja