Pár nap múlva új karaktert köszönthetünk a Street Fighter 6-ban

2023. szeptember 22.
4.8021
Botyi profilja, adatai
Botyi
A a Tokyo Game Show 2023-on a Capcom bejelentette, hogy felkészülhetünk egy új belépőre, hiszen A K I csatlakozik a harchoz a Street Fighter 6-ban, méghozzá már szeptember 27-től láthatjuk a mérgező lövedékeket és karmos támadását.

A fejlesztők szerint a játékosok többsége megkockáztatja, hogy találkozzon A.K.I.-val az egyjátékos World Tour módban, ugyanis halálos mozdulatokat alkalmazhat ott és a Battle Hub módban is.

A megjelenéskor az Outfit 1, 3-10 színben lesz elérhető a Year 1 Character Pass, a Deluxe Edition, vagy az Ultimate Edition tulajdonosai számára. Egy ijesztő Halloween Fighting Passra is készülhetünk októberben, különleges, Halloween-témájú tárgyakkal és kozmetikumokkal ijesztgethetjük a többi versenyzőt.

November 1-jétől egy új, Legend nevű rang kerül a rangsorolt meccsekbe és az edzésmód is új funkciókat kap, többek között részletesebb lehetőségeket az edzésmód rövidítési beállításaihoz.

Nézd nagyban ezt a videót!Street Fighter 6-ban, méghozzá már szeptember 27-től láthatjuk a mérgező lövedékeket és karmos támadását.'>
2 hozzászólás

Moby Dick

7 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nekem annyira nem jön be.

válasz erre

fighterlaci

7 hónapja, 1 hete és 2 napja

Lassan ideje lenne játszanom vele..

válasz erre
Street Fighter 6
23.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2023
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljaBotyi profiljamarco profilja