Összefog a Sega a Microsofttal az új játékai fejlesztéséhez

2021. november 01.
58.4011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Sega és a Microsoft stratégiai összefogást jelentett be, amelynek célja, hogy a Sega nagyszabású, globális játékokat készítsen a Microsoft Azure felhőplatformjára épülő újgenerációs fejlesztői környezetben.

Az összefogás a Sega közép- és hosszú távú stratégiájának kulcsfontosságú részét képezi, lehetővé téve a Sega számára, hogy továbblépjen a "Super Game" kezdeményezéssel, amely a globális, online, közösségi és IP-hasznosításra összpontosító új és innovatív címek fejlesztésére irányul.

A vállalatok megállapodtak a összefogás alapjairól, és a kölcsönös együttműködésen keresztül további technológiai fejlesztéseket kívánnak megvalósítani, olyan területekkel, mint például a "globális online szolgáltatásokhoz szükséges hálózati infrastruktúra és kommunikációs eszközök", amelyek kiemelt prioritást élveznek.

A következő generációs fejlesztési platformra való áttéréssel pedig a Sega hatékonyan alkalmazkodhat a diverzifikálódó munkastílusokhoz és az esetleges infrastrukturális változásokhoz.
5 hozzászólás

Patrik94

2 éve, 8 hónapja és 3 napja

De miért van erre szükségük? meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 8 hónapja és 3 napja

Microsofttal szövetkezni sosem jelent jót. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

2 éve, 8 hónapja és 4 napja

Most hogy fognak együtt dolgozni tulajdonképpen? Mert ha csak a felhőjüket használják akkor ez nem együttműködés. Pedig én így értelmezem.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 8 hónapja és 4 napja

Híva süllyedt a valaha nagy Sega! meglepett smiley

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 8 hónapja és 4 napja

RIP Sega. szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja