Októberben érkezik a co-op Szellemirtók-játék, a Ghostbusters: Spirits Unleashed

2022. augusztus 18.
4.7541
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Friday the 13th: The Game és a Predator: Hunting Grounds játékok fejlesztői egy igazán jó hírrel szolgáltak nekünk, októberben érkezik az asszimetrikus csapatalapú Szellemirtók-játék, az előrendelés már el is indult.
 

Az asszimetrikus, 4v1-es felállású meccsek során a legendás Szellemirtók univerzum karaktereinek a bőrébe bújhatunk majd. Változatos helyszíneken, elhagyatott börtönben, múzeumban kell majd 3 társunkkal egyetemben felkutatnunk és befognunk a különféle szellemeket, amiket szintén játékosok irányítanak majd.

Szellemirtóként a P.K.E.-mérő, a részecske dobók és a különböző szellemcsapdák is a rendelkezésünkre áll majd, természetesen a szellem számára is különféle upgradek érhetőek majd el. Szellemirtónkat / szellemünket tetszés szerint testreszabhatjuk, a Firehouse névre hallgató bázisunkon pedig ismerős szereplőkkel is összefuthatunk majd.

A Ghostbusters: Spirits Unleashed idén október 18-án fog érkezni PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, a fejlesztők állításuk szerint további infókat osztanak majd meg a szellemes kalandról a hamarosan kezdődő Gamescom 2022. eseményen.Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Moby Dick

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ez is bejön.

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Uuuuuu de rohadtul rá vagyok kattanva!!!! Ja nem.

válasz erre

zender

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Hát az új idióta gagyi gyerekes verzió lesz akkor kenjék a hajukra.

válasz erre
Ghostbusters: Spirits Unleashed
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja