Október végén jön a japán túlélő horrorok által inspirált Stray Souls

2023. október 05.
4.8731
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Jukai Studio és a Versus Evil bejelentette, hogy a Stray Souls című, rejtélyes pszichológiai horrorjáték október 25-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Xbox Series S|X-re, utóbbin már elindultak az előrendelések.

Hősünk, Daniel nagyanyjától örököl egy házat, majd ahogy beköltözik, találkozik a rejtélyes Marthával, aki többet tud a házról, mint azt gondolná. Ahogy leszáll az éjszaka, a lakásban rejtőző sötét titkok és Daniel múltja előbújik, amelyek elől nincs menekvés.

A Stray Souls a japán túlélőhorror-játékok kedvelt elemeit ötvözi egy sor új funkcióval, többek között véletlenszerű rendszerekkel: tárgyak elhelyezése, ellenfelek felbukkanása, paranormális aktivitás, sőt még az időjárás is folyamatosan változik.

Artur Laczkowski, a Jukai Studio tulajdonosa és igazgatója így fogalmazott:

Csapatunk tagjai a múltban olyan címekben működtek közre, mint a The Medium és a Visage, de a Stray Souls lehetővé tette számunkra, hogy igazán megmozgassuk kreativatásunkat. Az, hogy a Silent Hill zeneszerzőjét, Akira Yamaokát is sikerült megnyernünk, egyértelmű jele volt annak, hogy az elképzelésünk egy iparági legendához vezetett, így izgatottan várjuk, hogy végre megoszthassuk a teljes játékot a nagyközönséggel.


Nézd nagyban ezt a videót!Stray Souls című, rejtélyes pszichológiai horrorjáték október 25-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Xbox Series S|X-re, utóbbin már elindultak az előrendelések.'>
3 hozzászólás

fighterlaci

5 hónapja, 1 napja

Kiváló az alapanyag.

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja, 1 napja

Nem valami combos, de azért várom.

válasz erre

muki

5 hónapja, 2 napja

Kíáncsian várom, remélem nem kell csalódni.

válasz erre
Stray Souls
10.590 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja