Nem sokáig lesz Xbox-exkluzív a Valheim

2023. március 20.
27.6841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Valheim a hét elején jelent meg Xbox Series X|S-re és Xbox One-ra, de úgy tűnik, hogy nem lesz olyan sokáig exkluzív ezekre a konzolokra, mint azt először gondoltuk, mindez a Game Pass előfizetőknek kiküldött e-mailből derül ki.

A tájékoztatásban az olvasható, hogy a játék csak hat hónapig lesz exkluzív ezekre a konzolokra és valószínű, hogy hamarosan PS5-re és PS4-re is megjelenik, vagyis a Valheim legkorábban 2023. szeptember 14-én jelenhet meg a Sony platformjain, bár ez nem jelenti azt, hogy a játék azonnal érkezik.

A hét elején az Iron Gate munkatársa, Jonathan Smars még azt mondta, hogy a fejlesztő "csak az Xboxra tekint", amikor arról kérdezték, hogy a játék a jövőben PlayStationre is érkezik-e, bár nem zárta ki a lehetőséget. A korai hozzáférésű játék rendkívül sikeres volt PC-n, úgy tűnik, az Xboxok után a PlayStation-konzolokon is elérhető lesz.
Valheim a hét elején jelent meg Xbox Series X|S-re és Xbox One-ra, de úgy tűnik, hogy nem lesz olyan sokáig exkluzív ezekre a konzolokra, mint azt először gondoltuk, mindez a Game Pass előfizetőknek kiküldött e-mailből derül ki.'>
3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 4 hónapja és 6 napja

Az is durva hogy bármeddig az lesz. szomorú smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 4 hónapja és 7 napja

Mihez képest. mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 7 napja

Hát azért fél év elég sok...

válasz erre
Valheim
5.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja