Nem, még mindig nincs elkaszálva az Abandoned című játék

2022. április 05.
34.0551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A projekt jövőjével kapcsolatos zűrzavar után az Abandoned című PS5-ös játék rendezője beszélt arról, hogy a fejlesztő Blue Box miért törölt különböző tweeteket a játékról, az alkotás prológusának állapotáról és a saját "szívfájdalmáról" a szoftver megjelenése körül kialakult helyzet miatt.

Hasan Kahraman, a Blue Box Game Studios munkatársa elmondta, hogy a fejlesztő azért távolította el a játékkal kapcsolatos régebbi tweeteket, hogy naprakészen tartsa az Abandoned körüli információkat. Alapvetően azért törölték a tweeteket, mert néhány koncepció megváltozott, és úgy gondolták, hogy talán jobb ötlet lenne csak törölni a tweetet, majd relevánsabb információkat tweetelni - mondta Kahraman.

Sok rajongó rossz hírként értékelte a tweetek eltávolítását - egyesek megkérdőjelezték a játék létezését, és arra következtettek, hogy vagy törölték, vagy az egész csak egy átverés. Erre a felháborodásra válaszul a Blue Box kiadott egy közleményt, amelyben foglalkozott a pletykákkal, és biztosította az embereket, hogy a játék még mindig készül. Kahraman most újra megszólalt, és azt mondta, hogy ez "szívszorító".
3 hozzászólás

fighterlaci

2 éve, 1 hónapja és 23 napja

Remélem nem lesz ****.. Horror játékokban nagyon sokat kellett csalódni az utóbbi években.

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 1 hónapja és 23 napja

Ez nagyszerű hír. Rá vagyok kattanva annak ellenére hogy szerintem nagyon gyenge lesz. De reménykedem..

válasz erre

Moby Dick

2 éve, 1 hónapja és 23 napja

Ne is legyen.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja