Advertisement

Nehezen indult a Diablo IV korai hozzáférésű bétája

2023. március 18.
9.5621
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Diablo IV korai hozzáférésű bétaidőszakának kezdete nem egészen a tervek szerint alakult, sok játékos közel kétórás sorban állási idővel találkozott, ráadásul szerverproblémák lassú, vagy sikertelen bejelentkezési kísérleteket eredményeztek.
Advertisement

A Blizzard megerősítette, hogy a problémák valósak és a várakozás még a visszaszámlálás leteltével is fenn állhat, de kérik, hogy a felhasználók maradjanak ott, a jövő heti nyílt bétára pedig pontosabb számlálóval készülnek. A Diablo IV hivatalos Twitter-fiókja szerint maga a cím tartalmazhat hibákat és problémákat, de a csapat "kiértékeli a kapott visszajelzéseket, és szükség esetén változtatásokat fog eszközölni".

A játékosok nem különösebben örülnek a helyzetnek, néhányan a Twitteren megjegyezték, kiábrándító, hogy fizettek a korai hozzáférésű bétáért és cserébe nem úgy működik, ahogy tervezték. A Redditen sokan arról számoltak be, hogy a játék összeomlott, vagy a kapcsolat megszakadt a játékmenet közepén, ami miatt visszatették őket a sor végére.

Talán az a szerencse, hogy ez egy korai hozzáférésű béta és nem a teljes Diablo IV megjelenése, így reméljük, hogy a Blizzard tanulni fog a tesztelési időszakokból és jobban felkészül a cím hivatalos közzétételére június 6-án. A béta a játék teljes első részét tartalmazza és a játékosok maximum a 25. szintig juthatnak el.

Advertisement
5 hozzászólás

Patrik94

6 napja és 23 órája

Az lenne a nagyon fura, ha nem így lenne. Elvégre Diablo.

válasz erre

Csak a szokásos Diablo fíling.

válasz erre

Ronalddo

1 hete

Na, ne, ha már ez is ****, mi lesz amikor a nagy játék elindul?

válasz erre

Tommy

1 hete

Meg sem lepődöm.

válasz erre

Gólem

1 hete

Ezt azért sokkal szervettebben kellene csinálni.

válasz erre
Diablo IV
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljaKisember001 profilja