Nehezen indult a Diablo IV korai hozzáférésű bétája

2023. március 18.
28.7371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Diablo IV korai hozzáférésű bétaidőszakának kezdete nem egészen a tervek szerint alakult, sok játékos közel kétórás sorban állási idővel találkozott, ráadásul szerverproblémák lassú, vagy sikertelen bejelentkezési kísérleteket eredményeztek.

A Blizzard megerősítette, hogy a problémák valósak és a várakozás még a visszaszámlálás leteltével is fenn állhat, de kérik, hogy a felhasználók maradjanak ott, a jövő heti nyílt bétára pedig pontosabb számlálóval készülnek. A Diablo IV hivatalos Twitter-fiókja szerint maga a cím tartalmazhat hibákat és problémákat, de a csapat "kiértékeli a kapott visszajelzéseket, és szükség esetén változtatásokat fog eszközölni".

A játékosok nem különösebben örülnek a helyzetnek, néhányan a Twitteren megjegyezték, kiábrándító, hogy fizettek a korai hozzáférésű bétáért és cserébe nem úgy működik, ahogy tervezték. A Redditen sokan arról számoltak be, hogy a játék összeomlott, vagy a kapcsolat megszakadt a játékmenet közepén, ami miatt visszatették őket a sor végére.

Talán az a szerencse, hogy ez egy korai hozzáférésű béta és nem a teljes Diablo IV megjelenése, így reméljük, hogy a Blizzard tanulni fog a tesztelési időszakokból és jobban felkészül a cím hivatalos közzétételére június 6-án. A béta a játék teljes első részét tartalmazza és a játékosok maximum a 25. szintig juthatnak el.

Diablo IV korai hozzáférésű bétaidőszakának kezdete nem egészen a tervek szerint alakult, sok játékos közel kétórás sorban állási idővel találkozott, ráadásul szerverproblémák lassú, vagy sikertelen bejelentkezési kísérleteket eredményeztek.'>
5 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 2 hónapja és 4 napja

Az lenne a nagyon fura, ha nem így lenne. röhögő smiley Elvégre Diablo. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 2 hónapja és 5 napja

Csak a szokásos Diablo fíling. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 5 napja

Na, ne, ha már ez is ****, mi lesz amikor a nagy játék elindul? röhögő smiley

válasz erre

Tommy

1 éve, 2 hónapja és 5 napja

Meg sem lepődöm.

válasz erre

Gólem

1 éve, 2 hónapja és 5 napja

Ezt azért sokkal szervettebben kellene csinálni.

válasz erre
Diablo IV
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja