Negyedórás gameplay videót kapott a Starfield

2022. június 13.
4.6011
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy minden eddiginél alaposabb bemutatóval lett gazdagabb a Starfield, mely a Bethesda legújabb alkotásaként az Xbox & Bethesda Showcase keretein belül mutatkozott be, és garantált, hogy mindenkit azonnal levesz a lábáról.

Azok közül legalábbis biztosan mindenkit, akik imádják a sci-fi akciózást, hiszen a végeredmény magabiztosan kielégíti ezt a szegmenst, méghozzá rengeteg szerepjátékos elemmel és felfedezéssel a főszerepben, így egy kicsit olyan a végeredmény, mint egy minden eddiginél komolyabb No Man's Sky vagy The Outer Worlds - egy csipetnyi Fallout ízzel.

Ha nem hinnéd el, hogy milyen összetett élményt kínál majd a Starfield, csak nézz bele az alábbi felvételbe. Kár, hogy a megjelenésre legkorábban 2023-ban kerülhet majd sor PC-n és Xbox konzolokon.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Moby Dick

6 hónapja,

Ez elég jó lesz.

válasz erre

muki

6 hónapja, 1 napja

Ez baromira tetszik!

válasz erre

soami

6 hónapja, 1 napja

Egyetlen játék ami ért is valamit a tegnapi bemutatón, ezen kívül a Plague Tale ami tetszik bár az sok tekintetben hasonlít az egyhez grafikát leszámítva, de a többi marha nagy csalódás Forza jól néz ki de már hanyadik része a sorozatnak ráadásul aki 300al fog száguldozni a pályán biztos azt fogja nézni hogy valós időben nő a fű, meg folyik a patak .

válasz erre

Patrik94

6 hónapja, 1 napja

De rohadt jól néz ki!!!

válasz erre

Mordorer

6 hónapja, 1 napja

Méghozzá milyen jót!

válasz erre
Starfield
nincs ár
kövesd a játékot!

 
Minden hír, videó és cikk
XBS 2022
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt