Mostantól olyanokkal is játszhatsz a The Dark Pictures: Man of Medan-nal, akik nem vették meg a játékot

2019. november 29.
5.7261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A The Dark Pictures: Man of Medan egyáltalán nem lett egy rossz játék, de igazi esszenciáját akkor érezhetjük, ha kooperatív módban állunk neki a nagy kalandnak, azonban ennek eddig volt egy akadálya: csak akkor működött, ha mindkét félnek megvolt a játék.

Ezt a szabályt írták felül a fejlesztők a legújabb frissítéssel, aminek részeként érkezett az alkotásba egy Friend's Pass névre keresztelt lehetőség, aminek a lényege röviden az, hogy egy olyan embert is lehetőségünk nyílik meghívni a játékba a kooperatív mód élvezetére, aki korábban nem vásárolta meg a játékot.

A meghívó kizárólag egyetlen embernek szól, és csak a Shared Story mód egyszeri átélésére jogosítja fel az illetőt, érdekessége pedig, hogy a Friend's Pass azoknak is jár majd, akik januárig megvásárolják a játékot, tehát célirányosan is mehet majd a beruházás.
The Dark Pictures: Man of Medan egyáltalán nem lett egy rossz játék, de igazi esszenciáját akkor érezhetjük, ha kooperatív módban állunk neki a nagy kalandnak, azonban ennek eddig volt egy akadálya: csak akkor működött, ha mindkét félnek megvolt a játék.'>
3 hozzászólás

VaPe

4 éve, 10 hónapja és 20 napja

Ez be****ás! meglepett smiley

válasz erre

WarriorAutobot

4 éve, 10 hónapja és 20 napja

Na ez tök jó. mosolygó smiley

válasz erre

muki

4 éve, 10 hónapja és 20 napja

Azta! meglepett smiley Ez tök jó.

válasz erre
The Dark Pictures: Man of Medan
9.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja