Megújult formában tér vissza a PAC-MAN széria, érkezik a PAC-MAN WORLD Re-PAC

2022. augusztus 09.
4.7011
Mikee profilja, adatai
Mikee
El vannak kényeztetve a sárga bigyó rajongói, a Bandai Namco két új előzetessel jelentette be, hogy a készülő mozifilm mellett érkezik a PAC-MAN WORLD Re-PAC, az 1999-es 3D-s platformer, a PAC-MAN World 20th Anniversary felújított változata.
 

Az "új" epizódban PAC-MAN-nak végig kell kalandoznia a Szellem-sziget hat területén, hogy megmentse családját és barátait, miközben üldözőbe veszi Blinky-t, Pinky-t, Inky-t és Clyde-ot, majd szembe találja magát a szellemek főnökével, TOC-MAN-nal.

A felújított csomag nem csak az átdolgozott látványvilágában fog különbözni az elődjétől, hanem a játékmeneten is csiszoltak a készítők, továbbá új mechanikákat is behoznak majd a játékba, PAC-MAN most már tud a levegőben "lógni" az ugrás közben, valamint képes MEGA PAC-MAN-né is változni, ami lehetővé teszi, hogy megtámadja a szellemeket.

Különféle játékmódokban is próbára tehetjük majd magunkat, a történetet végigvihetjük a Quest Mode során, a Maze Mode-ban pedig különböző labirintusokat tudunk majd bejárni. A klasszikus PAC-MAN élményre vágyóknak ott lesz az Original Mode, ha pedig nehéznek találjuk a játékot, az EASY móddal kicsit visszavehetünk majd a nehézségből.

A PAC-MAN WORLD Re-PAC augusztus 26-án érkezik PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch konzolokra és PC-re, PAC-MAN rajongóknak szerintem érdemes lesz majd mindenképpen beszerezniük a felújított csomagot.Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

VaPe

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Hát ez nekem nagyon nem adja...

válasz erre

Moby Dick

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Az igen, mondjuk Pac-Man mindig jöhet.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja,

Címe nagyon poén amúgy de ez a Pacman nekem nem Pacman, az csak a tipikus játéktermi fíling lehet.

válasz erre

Mordorer

2 hónapja,

Filmre kíváncsin leszek!

válasz erre
PAC-MAN WORLD Re-PAC
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljamarco profilja