Megmutatta magát mozgásban a Minecraft Legends

2022. október 18.
5.5181
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Azt már pontosan tudjuk egy ideje, hogy Minecraft Legends név alatt egy újabb Minecraft-játék jelenhet meg hamarosan a Mojang által kitalált pixelvilághoz kapcsolódóan, azonban most végre egy alapos bemutató is érkezett hozzá.

Történt ugyanis, hogy a Minecraft Live eseményt teljes egészében ennek a projektnek szentelték a készítők, így közel 25 percen keresztül nemcsak rengeteg érdekes részletet hallhatunk, hanem megannyi dolgot láthatunk is a projekt kapcsán, aminek jóvoltából kiderült, hogy sokadik alkalommal is képesek lesznek eladni ezt a koncepciót az alkotók.

Merthogy a Minecraft Legends meglepően működőképesnek tűnik, és erre a mozgókép második fele képes rádöbbenteni majd mindenkit, hiszen amikor konkrétan a játékmenet prezentálása zajlik, akik ugyanaz a sajátos hangulat lesz úrrá rajtunk, mint amikor annak idején először indult el a kezeink alatt a Minecraft.

Nézd nagyban ezt a videót!



Minecraft Legends név alatt egy újabb Minecraft-játék jelenhet meg hamarosan a Mojang által kitalált pixelvilághoz kapcsolódóan, azonban most végre egy alapos bemutató is érkezett hozzá.'>
3 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 6 hónapja és 22 napja

De**** te jó ég. röhögő smiley

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 6 hónapja és 22 napja

Jaj Minecraft...

válasz erre

muki

1 éve, 6 hónapja és 22 napja

Gyerekeknek kiváló szórakozás lehet, de felnőttként ez kabaré. röhögő smiley

válasz erre
Minecraft Legends
14.800 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profiljaManiac profiljaMonyo profilja