Meglepte a Half-Life 2 íróját is, hogy Marc Laidlaw publikálta a harmadik rész sztoriját

2018. július 23.
1.8881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Valve egykori írója, Marc Laidlaw tavaly közzétett az interneten egy úgynevezett Half-Life 2: Epistle 3 című történetvázat, mely a soha el nem készül harmadik felvonás sztoriját mesélte el, természetesen emberünk kicserélte a neveket, hogy ne legyen belőle jogi hercehurca.

Egykori kollégája, Chet Faliszek most megszólalt Laidlaw lépése kapcsán, miszerint kifejezetten meglepte, hogy csak úgy kitette az internetre a Half-Life 3 szinopszisát. Faliszek anno dolgozott a Half-Life 2-n, illetve a Portal és a Left 4 Dead írói pozícióját is betöltötte, tehát elég hosszúra nyúlik a közös múltja a Valve-el.

Elmondása alapján ő maga sosem érzett késztetést, hogy trilógiává alakítsa Gordon Freeman kalandját, ráadásul kiemelte, hogy egy-egy játék elkészítése nem individuumokon, hanem komplett csapatokon múlik, tehát nem rajta állt vagy bukott a Half-Life 3 megszületése.
Half-Life 2: Epistle 3 című történetvázat, mely a soha el nem készül harmadik felvonás sztoriját mesélte el, természetesen emberünk kicserélte a neveket, hogy ne legyen belőle jogi hercehurca.'>
2 hozzászólás

fighterlaci

6 éve, 2 hónapja és 24 napja

Engem is meglepett volna ebben a helyzetben az biztos! röhögő smiley

válasz erre

muki

6 éve, 2 hónapja és 24 napja

Rá vannak kattanva az emberek, mindenre ami kijön vele kapcsolatban. Meg akarta lovagolni. mosolygó smiley

válasz erre
Half-Life 2
2.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja