Még az idén bejelenthetik a Grand Theft Auto VI-ot

2023. március 08.
31.0261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Rockstar Games egy megbízható bennfentese szerint a Grand Theft Auto VI a 2024-es megjelenését célozza meg, vagy a megjelenési dátum legfeljebb 2025 elejére tolódhat ki, az informátor idénre hivatalos bejelentést is kilátásba helyez.

Tez2 szerint - aki korábban kiszivárogtatta a GTA: The Trilogy, vagyis a III, a Vice City és a San Andreas felújított változatának létezését, - a megjelenési dátumot a 2024-es karácsonyi ünnepre célozzák meg, miután az elmúlt években többször is késést szenvedtek. A bennfentes a bejelentés késleltetésének fő okát annak tulajdonítja, hogy a koronavírus kitörésekor problémát okozott az irodai munkavégzés.

Tez2 azt jósolja, hogy mivel a stúdió összes tehetséges munkatársa bent dolgozik, a Rockstar még idén bejelentést tehet, de a kényszerített visszatérések azért késleltethetik a nyilatkozatot a címről. A bennfentes megemlíti, hogy fennáll annak a veszélye, hogy a játék egyes részeit kivághatják, vagy DLC-ként adhatják ki, mivel a vezetőség nem tudja tovább késleltetni a játékot.

6 hozzászólás

VaPe

1 éve, 2 hónapja és 14 napja

***** sokáig húzzák. szomorú smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 2 hónapja és 14 napja

Ki fogok öregedni belőle... szomorú smiley Rohadt soká jön ez a rész.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 2 hónapja és 15 napja

Az a baj hogy ez a csapat már nem az a csapat lesz, aki mondjuk az V-öt csinálta, nem számítok túl sok jóra. De ne legyen igazam, és kapjunk megint egy hatalmas játékot, mint eddig szinte minden GTA-nál!

válasz erre

totyak

1 éve, 2 hónapja és 15 napja

Egy ideje várom már. Ha nem lett volna a gameplay szivárgás, kis túlzással azt is mondhatnám, hogy már nem is bíztam a játék fejlesztésében. Ennyi idő után nekem már oly mindegy, hogy 24-ben, vagy 25-ben adják ki. Ha jön, megveszem és élvezem.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 2 hónapja és 15 napja

Ehhh már omst is késő lenne...

válasz erre

muki

1 éve, 2 hónapja és 15 napja

Hiszem ha látom. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja