Még az idén, az Elden Ring kiegészítője előtt fog befutni az Armored Core VI

2023. március 03.
30.0551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Érdekes pletykák láttak napvilágot, a hatalmas mecha gépeket összeeresztő sorozat, az Armored Core legújabb része, az Armored Core VI: Fires of Rubicon idén ősszel érkezik majd, a nemrég bejelentett Elden Ring DLC előtt fog debütálni a robotos akció-RPG.

Az Armored Core tíz év után támad fel, a legutóbbi The Game Awards díjátadón mutatták be a legújabb epizódot, az Armored Core VI: Fires of Rubicon-t. A bejelentés óta nagy volt a csend a posztapokaliptikus sci-fi környezetben játszódó robotos kaland háza táján, viszont az Exputer-nek köszönhetően nemrég friss infókat kaptunk a megjelenéssel kapcsolatban.

A japán stúdió idén őszre tervezi a hatalmas mechák visszatérését, szeptember végén, október elején huppanhatunk majd bele a robotok pilótafülkéjébe. Üröm az örömben, hogy a nemrég bejelentett Elden Ring DLC, a Shadow of the Erdtree csak a hatodik Armored Core epizód után fog megjelenni, a soulslike kaland játékosainak még egy kicsit várniuk kell.

A kiegészítővel kapcsolatban amúgy sem kaptunk semmilyen érdemi infót, szóval idén a The Lands Between világába egészen biztosan nem fogunk visszatérni, helyette az Armored Core VI: Fires of Rubicon érkezik PC-re, Xbox One, Xbox Series X|S, PS4 és PS5 konzolokra.
Armored Core VI: Fires of Rubicon idén ősszel érkezik majd, a nemrég bejelentett Elden Ring DLC előtt fog debütálni a robotos akció-RPG.'>
3 hozzászólás

VaPe

1 éve, 2 hónapja és 17 napja

Ez nagyon jó hír! Már rohadt várós!

válasz erre

Patrik94

1 éve, 2 hónapja és 17 napja

Bölcs döntés, tudom értékelni!

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Naggggyon király! mosolygó smiley

válasz erre
Armored Core VI: Fires of Rubicon
22.100 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja