Máris csúszásban van a GTA 6?

2024. február 12.
6.9971
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Rockstar még csak megközelítő dátumot sem jelentett be korábban a GTA 6-hoz, azonban a Take-Two pénzügyi jelentéséből így is következtetni lehetett arra, hogy 2025 januárja és 2025 márciusa között beroboghat a kérdéses alkotás.

Azt ugyanis már a bejelentéskor megtudtuk, hogy a 2025-ös esztendő kőbe van vésve, és ezen a téren talán még nem történt nagy változás, azonban az első trimeszterben biztosan nem kapjuk meg a játékot, lévén a Take-Two módosított az induló üzleti esztendőre vonatkozó előrejelzésein, aminek részeként korábban 8 milliárd dolláros bevétellel számoltak 2025. március 31-ig.

Ezt az adatot frissítette most a kiadó 7 milliárd dollárra, amit vélhetően azért kellett korrigálniuk, mert a GTA 6 megjelenését eltolták az induló pénzügyi esztendőből, ami nem jelent orbitális csúszást, viszont az év elejére várt premiert alighanem elfelejthetjük.
GTA 6-hoz, azonban a Take-Two pénzügyi jelentéséből így is következtetni lehetett arra, hogy 2025 januárja és 2025 márciusa között beroboghat a kérdéses alkotás.'>
4 hozzászólás

Tommy

1 hete és 3 napja

Nem hiszem hogy a GTA "csak" egy milliárddal lenne a merítésben.

válasz erre

Moby Dick

1 hete és 3 napja

Manapság már meg sem lepődünk a csúszásokon.

válasz erre

VaPe

1 hete és 3 napja

Mihez képest... Már évek óta csúszásban van ha úgy vesszük.

válasz erre

Patrik94

1 hete és 4 napja

Nem jellemző pedig rájuk, mindig egy évvel előtte bemutatják a trailert és akkor már majdnem biztosra vehető a megközelítő érkezés.

válasz erre
GTA 6
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja