Már nem kell sokat várnunk és elkezdhetjük a katonák ellátását a War Hospitalban

2023. november 28.
4.9121
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az már biztossá vált októberben, hogy a War Hospital című világháborús, kórházi témájú stratégia 2024-re csúszik, most azonban a NACON és a Brave Lamb stúdió pontos dátummal szolgált a PS5-ös, Xbox Series X|S-es és PC-s megjelenésről.

Aki nem hallott róla korábban, a War Hospital a valós idejű stratégiai játékok és a túlélőjátékok elemeit ötvözi, nekünk pedig nehéz döntéseket kell hoznunk a fejlődéshez. A játékmenet egy tábori kórház irányításán alapszik, miközben felügyeljük a sebesült katonák kezelését és rehabilitációját az első világháború idején.

Henry Wells őrnagy bőrébe bújva egy brit tábori kórház vezetését vesszük át egy fiktív észak-franciaországi városban. A sérültek ellátásán túl a kórházi személyzetről is gondoskodnunk kell, akiknek a háború borzalmaival kell szembenézniük. Sokat nem kell már várnunk a megjelenésig, ugyanis a bejelentés alapján a tervek szerint 2024. január 11-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re és PC-re.

Nézd nagyban ezt a videót!War Hospital című világháborús, kórházi témájú stratégia 2024-re csúszik, most azonban a NACON és a Brave Lamb stúdió pontos dátummal szolgált a PS5-ös, Xbox Series X|S-es és PC-s megjelenésről.'>
2 hozzászólás

fighterlaci

6 hónapja, 1 hete és 2 napja

Kíváncsi leszek rá nagyon!

válasz erre

Tommy

6 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ígéretes játék, és nem sablonos. Kíváncsi vagyok rá.

válasz erre
War Hospital
13.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja