Advertisement

Már letölthető a Soulstice: Deluxe Edition szerepjáték

2022. november 29.
38.0941
Botyi profilja, adatai
Botyi
A kiadó Modus Games és a fejlesztő Reply Game Studios ma bejelentette, hogy a Soulstice akciójáték Deluxe Edition verziója már letölthető PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re 49,99 dollárért (nagyjából 20 ezer forint).
Advertisement

A Deluxe Edition tartalmazza a teljes játékot, egy több mint 70 oldalas digitális művészkönyvet, amely részletezi a Soulstice gazdagon megvalósított világát, az eredeti filmzenét 13 számmal, valamint az Ashen Blade Item Pack nevű DLC-t.

A játék debütálása óta a Reply Game Studios nagy figyelemet fordított a Soulstice folyamatos támogatására, beépítette a játékosok visszajelzéseit és az 1.0.3-as verzióban számos olyan fejlesztést tett hozzá, amelyek továbbfejlesztették a harcot, ráadásul a tervek szerint egy további frissítést még ebben az évben kiadnak.

A Deluxe Edition korábban digitálisan elérhető volt a Steamen, valamint fizikai kiadásként PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re, most akinek megvan digitálisan az említett konzolokra az alapjáték, az 9,99 dollárért (kb. 4 ezer forint) frissíthet az új kiadásra.
Advertisement
2 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 2 hete

A kutyának se.

válasz erre

Moby Dick

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nem is olyan drága ahhoz képest, hogy mennyi extrát tartalmaz.

válasz erre
Soulstice
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt