Magyarországra is érkezik az LG gamer funkciókkal ellátott tévéje

2022. március 16.
36.0131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A múlt héten, nem sokkal az MWC-s bejelentések után mutatta be hazánkban is az LG legújabb televízió-sorozatát, amelyek között nem egy kifejezetten a videojátékosok - konzolosok és PC-sek egyaránt - igényeit kielégítő funkciókkal is bír, mindez pedig nem csak a reakcióidőben érhető tetten.

Az LG C2 OLED széria 42 hüvelykes változata ugyanis - ebben a méretben a világon elsőként - az 1 milliszekundumos válaszidő mellett Nvidia G-Sync kompatibilitást is kapott, de a hab a tortán, hogy az Nvidia GeForce Now és Google Stadia felhőalapú játékplatformok támogatása is a funkciók között van. A 106 centis készülék a támogatottsága miatt nagyszerűen megállja a helyét monitorként is.

A készüléken az LG webOS okostévé-platform legújabb verziója található, amely már akár 10 külön nézői profilt is képes kezelni, ezzel pedig teljesen testreszabható a tévé, mindenkinek önálló beállításai lehetnek. Külön érdekesség még a Room To Room Share funkció, amivel elérhető hogy egyetlen set-top-box, vagy műholdas kapcsolat elég a lakásban, ezzel ugyanis egyetlen készülék szét tudja szórni a többi tévére a vett adást.

Az 510 ezer forintos készülék előrendelői most SN4 hangprojektort is kapnak ajándékba. A széria egyébként 42, 48, 55, 65, 65, 77 és 83 hüvelykes méretekben érhető el.
5 hozzászólás

Gólem

1 éve, 3 hónapja és 17 napja

Ejha, keményen fogott a cerka!

válasz erre

VaPe

1 éve, 3 hónapja és 17 napja

Egy ilyen tévén mondjuk élmény lehet játszani.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 17 napja

Azért ekkora monitoron már elbohóckodnék én is fortnájttal.

válasz erre

marco

1 éve, 3 hónapja és 17 napja

muki írta:
Jól elszálltak a tévé árak!
Nyilván vannak olcsóbbak, csak épp ebben gyakorlatilag minden benne van, ami ma egy tévében benne lehet, mind hangban, mind képben, mind funkciókban...

válasz erre

muki

1 éve, 3 hónapja és 17 napja

Jól elszálltak a tévé árak!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt