Különleges PS5 kontrollert kaptak a Playstation munkatársai

2023. január 23.
42.7931
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Insomniac Games közösségi menedzsere, Aaron Jason Espinoza a közelmúltban bemutatott egy különleges kiadású PlayStation 5 kontrollert, amelyet kizárólag az alkalmazottaknak küldtek ki "a fantasztikus 2022-es év megünneplésére".

Amint az a képeken látható, a vezérlő nagyon hasonlít a hagyományos fekete-fehér DualSense-re, kivéve, hogy színes szimbólumokkal van tele, amik utalnak a márka régebbi konzoljaira, hiszen a PlayStation 5 kontrollere eltávolította a színt az előlapi gombokról.

A kontroller hátulján a régóta ismert PlayStation-szlogen, a "Play Has No Limits" (A játéknak nincsenek határai) és a "2022" felirat olvasható. A dizájn eléggé eltér az eddig megszokottaktól, a legtöbb a Gray Camo kivételével egy színt kevert a feketével, nem volt mintás. Akik látták Espinoza posztját, azt írták, hogy érdekelné őket, ha megvásárolhatóvá válna.

Ez egyébként nem valószínű, mivel ez egy különleges, egyedileg az alkalmazottak számára készült kontroller, akik abban az évben dolgoztak ott. Ugyanakkor az elképzelhető, hogy néhány ilyen kontroller előbb-utóbb a használt piacon fog kikötni, így a lelkes gyűjtők, akik szeretik a limitált kiadású kiegészítőket, be tudják szerezni.

3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 3 hónapja és 9 napja

Napokon belül teli lesz vele az ebay. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 3 hónapja és 9 napja

Jópofa!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 9 napja

Királyul néz ki nagyon.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaKisember001 profiljaKisember001 profilja