Közel egy év csúszás után megérkezett konzolokra a Humankind

2023. augusztus 22.
4.9211
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Humankind című körökre osztott történelmi stratégiai játék már elérhető Xbox Series X/S-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, így a konzolos játékosok is belekezdhetnek az emberi történelem újraírásába.

A konzolos kiadás tartalmazza az alapjátékot, valamint a két első DLC-t, a Cultures of Africát és a Cultures of Latin Americát. Így akár 72 különböző kultúrát is kombinálhatunk, miközben népünket a neolitikumtól a modern korig vezetjük és a megjelenés alkalmából bemutattak egy dokumentumfilmes előzetest is.

Ebből kiderül, miért és hogyan dolgoztak együtt az Asypr stúdióval a Humankind konzolos kiadásának elkészítésén. Hozzátesszük, biztosan nem volt zökkenőmentes, ugyanis tavaly novemberben landolt volna konzolokon a játék, de elhalasztották és akkor még nem tudták megmondani, mikorra készül el.

Nézd nagyban ezt a videót!Humankind című körökre osztott történelmi stratégiai játék már elérhető Xbox Series X/S-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, így a konzolos játékosok is belekezdhetnek az emberi történelem újraírásába.'>
1 hozzászólás

muki

8 hónapja, 1 hete és 5 napja

Jobb később mint soha - nagyon bölcs mondás, mosolygó smiley

válasz erre
Humankind
19.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja