Kompakt házzal bővít az In Win

2017. augusztus 13.
3.9021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az In Win nem tartozik a hazai közösség által legismertebb márkák közé, ugyanakkor egyre többen figyelnek fel rájuk, hiszen a vállalat tervezői szeretik feszegetni a határokat és igyekeznek minél vonzóbb házakat készíteni.

A vállalat nemrég bemutatta legújabb megoldását, melyet Micro-ATX és Mini-ITX méretű alaplapokhoz terveztek, vagyis a kompakt konfigban gondolkodók számára lehet megfontolandó ajánlat. Az In Win 301C fehér és fekete változatban kerül piacra, a ház egyik oldalát a texturált oldallap, a másikat pedig az edzett üveg dobja fel.

Az acél vázra épülő újdonság előlapján RGB világítású emblémát és jól felszerelt I/O panelt kapunk, hiszen USB 3.1 Gen 2 Type-C csatlakozást is találunk ott. A grafikus kártya maximum 33 centiméter hosszú lehet, SSD-nek és HDD-nek, valamint kompakt vízhűtésnek is lesz hely a házban, mely vélhetően a drágább megoldások közé tartozik majd a kategóriáján belül.
5 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 3 hónapja és 3 napja

Tetszik a minimál stílus, de jobb lenne ha nem lenne plexi az oldala.

válasz erre

muki

7 éve, 3 hónapja és 3 napja

A fehér nem csúnya.

válasz erre

totyak

7 éve, 3 hónapja és 3 napja

Maga a ház nagyon kellemes, de miért zsúfoltak minden a jobb oldalára? Mert hogy ez álló ház, az egészen bíztos, különben minek lenne üveg oldala. De maga a logo is igen béna így lefelé olvasva.

válasz erre

zender

7 éve, 3 hónapja és 4 napja

Faék egyszerű de pont azért tetszik nekem nagyon! mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

7 éve, 3 hónapja és 4 napja

Csinos dög!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profilja