Kiszivárgott a következő Assassin's Creed epizód lehetséges címe és helyszíne

2022. augusztus 30.
28.7621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A legújabb Assassin's Creed részről már eddig is rengeteg pletyka keringett a neten, több megbízhatónak tűnő forrás viszont már most tudni véli, hogy mi lesz az új AC rész témája és hogy hol fog játszódni.

Az új Assassin's Creed részről elképesztően keveset tudunk, igazából még pontos címet sem árult el a Ubisoft, a legutolsó infónk is csak annyi volt a játékról, hogy késik. A legújabb pletyka szerint viszont nem Rift címmel fog érkezni az új rész, a j0nathan néven futó youtuber szerint Assassin's Creed Mirage néven érkezik majd az új AC epizód 2023 tavaszán.

Az új rész 860 és 870 között játszódik majd Bagdadban, sok tekintetben a 2007-es epizód fog visszaköszönni. Főhősünk Basim lesz, akit mint fiatal zsebmetszőt fogunk irányítani az arab metropolisz utcáin. j0nathan szerint a Ubisoft eléggé visszavesz majd a szerepjátékos elemekből, kiveszik a dialógusválasztó részt és a szintlépést.

A mindig jól értesült Jason Schreier, a Bloomberg újságírója szerint csupán annyi igaz a fentiek közül, hogy tényleg 2023 tavaszán érkezik az Assassin's Creed Mirage és valóban Bagdadban fog játszódni, visszatér a széria a gyökereihez. Mindenesetre idén lesz 15 éve, hogy elindult az Assassin's Creed széria, szóval itt a remek alkalom visszatérni az első részhez.

2 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 9 hónapja és 17 napja

Jól hangzik, az elején imádtam, az első két rész maga volt a csúcs. Aztán... szép lett de unalmas.

válasz erre

zender

1 éve, 9 hónapja és 17 napja

Nagyon jól hangzik, örülnék ha visszatérnének a gyökerekhez.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások