Kiszivárgott a Borderlands 3 első koncepciós rajza?

2018. december 10.
10.6701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár őszintén szólva eszünkbe sem jutott, hogy a múlt heti TGA 2018 részeként esetleg bemutatkozzon a Borderlands 3, azonban utólag visszagondolva nagy meglepetés lehetett volna.

Ma már tudjuk, hogy nem lett, azonban a Redditen ismeretlen forrásból most mégis kiszivárgott valami a játékról, aminek hátteréről egyelőre semmit nem tudunk, de a leírás szerint a Borderlands 3 első koncepciós rajzairól van szó, melyeken a különféle kasztokat és karaktereket vehetjük szemügyre, egészen pontosan három darabot.

Ez a három a Beastmaster, a The Oprative és a The Bot Jock lettek, akik mellett állítólag többen is lesznek még a Borderlands 3-ban - egyikük fagyott keze bele is lóg a képbe a The Beastmaster mellett.

Ahogyan arra a Redditen is felhívták a figyelmet, a képek bár teljesen hivatalosnak tűnnek, nem kizárt, hogy a Borderlands 3 évekkel ezelőtt készült demójához készültek, vagyis már egyáltalán nem aktuálisak. Mindenesetre azért mutatjuk őket:

Kiszivárgott a Borderlands 3 első koncepciós rajza? - 2. kép


Kiszivárgott a Borderlands 3 első koncepciós rajza? - 3. kép

2 hozzászólás

totyak

5 éve, 9 hónapja és 24 napja

Semmitmondó képek. Nem is agyalok rajtuk, majd időben kiderül minden a játékról.

válasz erre

Direktor

5 éve, 9 hónapja és 24 napja

Ez a játék annyira nem adja nekem hogy számomra tökmindegy. Mindenesetre ha tényleg közeledik a game, fura hogy nem mutatták be.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja