Kipróbálható a felújított Riven, jött egy demó a remakehez

2024. június 14.
9.5581
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az 1997-es klasszikus Riven felújított változatába először vethetjük bele magunkat, ugyanis kiadtak egy nem-VR demót, amelyben egy rövid bepillantást nyerhetünk abba, mire számíthatunk Temple Islanden.

A Riven demóját PC-n, Steam Decken és Macen próbálhatjuk ki a Steamen keresztül, a megismerhető helyszínünk pedig az a terület, ahová a játék legelején juthatunk be. A teljes játék 2024. június 25-én jelenik meg, vagyis csak néhány hét múlva és az új cím alaposan kibővíti a '97-es eredetit.

A rejtvényeket frissítették, új karakterek mutatkoznak be és új kihívások várnak felfedezésre, ráadásul ugyanaz a csapat modernizálta a játékot, amelyik a 27 évvel ezelőttit megalkotta. Szintén nagy változás az ikonikus eredetihez képest, hogy teljesen szabad mozgást kapunk egy valós idejű 3D-s környezetben, Unreal Engine 5-ben.
Riven felújított változatába először vethetjük bele magunkat, ugyanis kiadtak egy nem-VR demót, amelyben egy rövid bepillantást nyerhetünk abba, mire számíthatunk Temple Islanden.'>
5 hozzászólás

petrovicsz

1 hónapja, 4 napja

Már csorog is lefelé! mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

1 hónapja, 5 napja

Töltöm is, nagyon kíváncsi vagyok, hogy sikerült!

válasz erre

muki

1 hónapja, 5 napja

Éppen megy egy élő adás is , rá is kattantam röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 5 napja

Szedem!

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 6 napja

Köszi a linket, lesem is! mosolygó smiley

válasz erre
Riven
13.700 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások