Kína betiltja a licenc nélküli videojátékok élő közvetítését

2022. április 16.
38.6171
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A kínai kormány ismét korlátozta a játékmédia fogyasztását, a játékosok csak érvényes engedéllyel rendelkező játékokat közvetíthetnek élőben - emellett a tengerentúli esport-versenyek élő közvetítését is korlátozzák érvényes engedély nélkül, ahogyan azt a Reuters nemrég megjelent cikke részletezi.
 

Az Országos Rádió és Televízió Hivatal az új korlátozásokat annak a számos intézkedésnek a részeként hozta meg, amellyel a kormány korlátozza az országban fogyasztott összes játéktartalmat.

Egy ideje az olyan problémák, mint a kaotikus online élő közvetítések és a tizenévesek játékfüggősége széles körű aggodalmat kelt a társadalomban, és sürgősen hatékony intézkedéseket kell hozni.


Daniel Ahmad, a Niko Partners vezető elemző-kutatója arról is beszélt, hogy az olyan kínai streaming platformok, mint a Huya, a DouYu és a Bilbili elősegítették az engedély nélküli játékok élő közvetítését. A FromSoftware legújabb kiadványa, az Elden Ring különösen nagy sikert aratott, hiszen a megjelenés első hetében mintegy 17,1 millió napi nézőt gyűjtött össze minden platformon.
3 hozzászólás

Patrik94

6 hónapja, 1 napja

Nabazd, amit beenged Kína az mehet, amit nem az nem. Nem sok játék lesz.

válasz erre

fighterlaci

6 hónapja, 1 napja

Nagyon komolyan meg kéne ott regulázni a játékokat.

válasz erre

VaPe

6 hónapja, 1 napja

Hátöööööö ideje.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaiPet profiljamarco profiljamarco profilja