Kiderült, hogy mikor kapcsolják le végleg az Overwatch szervereit

2022. szeptember 17.
14.3421
Mikee profilja, adatai
Mikee
Korábban igencsak kérdéses volt a Blizzard hero shooterének, az Overwatchnak a sorsa, nemrég viszont megtudtuk a fejlesztőktől, hogy mik is a hosszú távú terveik a multiplayer lövöldözős játék első részével.
 

A második rész, az Overwatch 2 október 4-én érkezik, az új epizóddal kapcsolatban már eléggé sok mindent megtudtunk, többek között az új hősről és a játék battle pass modelljéről is lehullt a lepel. A régi epizóddal kapcsolatban sokáig az volt a hivatalos álláspont, hogy a két játék párhuzamosan fog működni egymás mellett.

Mint kiderült a Blizzard (ismét) átvágott minket, a második epizód érkezésével az első játék megy a levesbe, október 2-án az Overwatch szerverei végleg leállnak. A Blizzard az Eurogamernek adott interjúban kiemelte, hogy az Overwatch 2 indulása előtt lehetőség lesz majd a játék előtöltésére és az új változatra való frissítésre.

Emellett kiadnak majd egy listát azokról a fontos teendőkről, amiket az Overwatch játékosainak meg kell tenniük, amennyiben szeretnék a megszerzett dolgaikat áthozni a második részbe. Tehát amennyiben szeretnétek még egy kört menni Overwatchban, azt október 2-ig tehetitek majd meg.
5 hozzászólás

Mikee

2 hete

VaPe írta:
Vicces ez az Overwatch egy meg kettő, amikor ez csak egy nagyobb DLC.
Lényegében igen, egy nagyobb story DLC, amit eladnak 2 néven.

válasz erre

VaPe

2 hete

Vicces ez az Overwatch egy meg kettő, amikor ez csak egy nagyobb DLC.

válasz erre

Ronalddo

2 hete és 1 napja

Az is csoda hogy eddig húzta.

válasz erre

Gólem

2 hete és 1 napja

Kellenek a szerverek az újnak.

válasz erre

Moby Dick

2 hete és 1 napja

Ennek így van értelme.

válasz erre
Overwatch
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja