Két képet is kaptunk a Call of Duty: Modern Warfare többjátékos módjáról, visszatér a Juggernaut

2019. június 13.
4.9361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az éjszakai órákban az E3 Coliseum részeként az Infinity Ward fejlesztőit látta vendégül Geoff Keighley annak érdekében, hogy a Call of Duty: Modern Warfare-ról beszéljenek egy kicsikét, és bár a feladatnak eleget tettek, túl sok újdonság nem derült ki az alkotásról.

Két kapcsolódó képet azonban kaptunk a játékhoz, melyek közül az egyik nagyon beszédes lett, hiszen biztosít minket arról, hogy az aktuális epizódban visszatér a Juggernaut, vagyis egy rendkívül erősen páncélozott egység, mely annak idején a frászt tudta ránk hozni az első és a második Modern Warfare-ban, különös tekintettel Spec Ops módban, mely az új részben is visszatér.

Két képet is kaptunk a Call of Duty: Modern Warfare többjátékos módjáról, visszatér a Juggernaut - 2. kép

A két kép érdekessége, hogy az Infinity Ward állítólag teljes egészében a játék grafikus motorjával készítette őket, tehát elviekben így is kinézhet majd a játék, de azért ne ringassuk magunkat hiú reményekbe, ennyire csinos még biztosan nem lesz a végeredmény. A Call of Duty: Modern Warfare megjelenését október 25-én várjuk!
Call of Duty: Modern Warfare-ról beszéljenek egy kicsikét, és bár a feladatnak eleget tettek, túl sok újdonság nem derült ki az alkotásról.'>
2 hozzászólás

muki

5 éve, 3 hónapja és 7 napja

Úgy tűnik, hallgattak a kritikákra! mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

5 éve, 3 hónapja és 7 napja

Mindent beladnak ebbe az epizódba! mosolygó smiley

válasz erre
Call of Duty: Modern Warfare
16.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2019
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja