Júniusban várhatjuk a Death Stranding megjelenését?

2018. november 30.
5.2491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem kizárt, hogy idő előtt kiszivárgott a Death Stranding megjelenési dátuma, vagy legalábbis egy olyan időpont, amire talán lehet alapozni egy kicsit a találgatásokat.

Történt ugyanis, hogy Geoff Keighley, a jövő héten megrendezésre kerülő The Game Awards 2018 esemény házigazdája a Twitteren azzal viccelődött, hogy miután rengeteg bejelentésről egyáltalán nem beszélhetnek, abban bízik, hogy a szivárogtatásban nagyágyúnak tekinthető kanadai Walmarttól sem csúszik ki idő előtt valamiféle részlet.

Alighogy ezt leírta, már érkezett is valami, egy Yinob nevű felhasználó ugyanis válaszban betett egy fotót, melyen a kanadai Walmartnál megtekinthető Death Stranding adatlapot láthatjuk, a játék doboza mellett egy 2019. június 30-ra esedékes megjelenési dátummal.


Death Stranding megjelenési dátuma, vagy legalábbis egy olyan időpont, amire talán lehet alapozni egy kicsit a találgatásokat.'>
4 hozzászólás

totyak

5 éve, 10 hónapja és 5 napja

Engem nem is a megjelenési dátum nem ismerete zavar, hanem hogy semmit nem mondanak a játékról. Nagyon titokzatosan, misztikusan akarják felvezetni, mert hogy micsoda különlegesség lesz, én meg már egyre kevésbé hiszem el, hogy tényleg jó lesz és konkrétan felidegel, amikor egy újabb hírt olvasok róla, amiből semmit nem tudok meg.

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 10 hónapja és 5 napja

Az oszt igen!
Gyorsan betájolták! Akkor lehet reménykedni!

válasz erre

Patrik94

5 éve, 10 hónapja és 5 napja

Minél előbb annál jobb! mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 10 hónapja és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

Death Stranding
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
TGA 2018
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profiljaMonyo profilja