Itt egy videó, ami tökéletesen jellemzi a Red Dead Redemption 2 tehetetlenségét

2022. július 09.
5.4101
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A Red Dead Redemption 2 finoman szólva sem éppen a Rockstar legsikeresebb játéka, aminek leginkább az az oka, hogy a Grand Theft Auto újabb epizódjára már hosszú évek óta váró játékosok egész egyszerűen másra vágytak, ezért nem csoda hogy olyan vicces videókkal bombázzák, mint a mostani is.

Sokak szerint önmaga paródiája az alábbi videó, ami összefoglalja a RDR2 sikertelenségét, a fejlesztők meghiúsult ambíciót és kifejezi azt a frusztrációt, amit a GTA játékosok éreznek az elmúlt években.

Brother Foller Youtuber egész keményen rá van állva a vadnyugati mókára, rengeteg videót készít a játékról, legutóbbi mozgóképein viszont leginkább sírva röhögni lehet, hiszen az egyik legboldogabb és legemlékezetesebb pillanat a játékban, amikor John, Charles és Uncle a Martson ranchet építik.

Az alábbi mozgóképeken azonban ez nem megy olyan könnyen, emberünket ugyanis folyamatosan terrorizálja egy puma, folyamatosan szanaszét tépi, miközben társai tétlenül nézegetik a felemelő jelenetet. Szerencsétlen egy szöget nem képes beütni - ahogy Brother Foller fogalmazott, leginkább ez a tehetetlenség jellemzi az egész játékot.

Nézd nagyban ezt a videót!



Red Dead Redemption 2 finoman szólva sem éppen a Rockstar legsikeresebb játéka, aminek leginkább az az oka, hogy a Grand Theft Auto újabb epizódjára már hosszú évek óta váró játékosok egész egyszerűen másra vágytak, ezért nem csoda hogy olyan vicces videókkal bombázzák, mint a mostani is.'>
7 hozzászólás

zender

1 éve, 10 hónapja és 12 napja

Nagyon kemény bakker! röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 10 hónapja és 12 napja

Szakadok! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

Tényleg mennyire nagy csalódás lett ez a játék végül... szomorú smiley

válasz erre

muki

1 éve, 10 hónapja és 12 napja

Ez ***** nagy videó! röhögő smiley

válasz erre

VaPe

1 éve, 10 hónapja és 12 napja

Ez nagyon nagy! röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 10 hónapja és 12 napja

Nagyon kemény. röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

totyak

1 éve, 10 hónapja és 12 napja

Ez rohadt nagy röhögő smiley Nem volt szerencsém túl hosszan a játékhoz, csak az elejébe néztem bele, de engem idegesített, hogy minden egyes apró cselekedethez egy külön gombot kell nyomni. Sokak szerint jó játék lett, de valamiért a Rockstar cserben hagyta.

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 10 hónapja és 13 napja

Ez de gáz.

válasz erre
Red Dead Redemption 2
15.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja