Intelligens RGB világítással érkeznek a Roccat újdonságai

2017. augusztus 24.
4.2581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Roccat közel tíz évvel ezelőtt mutatta be a mára már ikonikussá váló Kone egerét, mely elsők között kínált RGB világítást, nemrég bejelentették, hogy néhány új perifériával elkezdik ismét megreformálni az RGB világát.

A Kone szériába az új Kone AIMO egér érkezik, mely Owl-Eye optikai szenzort, 4D titán görgőt és nevéből adódóan az AIMO intelligens RGB világítási rendszert kínálja majd a játékosoknak. Az AIMO állítólag igazodik majd a felhasználó szokásaihoz és interakcióihoz, de hogy ez pontosan mit jelent, azt nem részletezték.

Az AIMO RGB rendszert szintén megkapja a vállalat új, Horde névre keresztelt membrános billentyűzete, mely saját fejlesztésű, Membrane 2.0 kapcsolókat kapott. A perifériákat a riválisokhoz hasonlóan össze lehet majd hangolni, az egér pedig 80 eurós ajánlott áron kerül majd a boltokba a jövő hónapba, míg a billentyűzet novemberben érkezik, egyelőre ismeretlen áron.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 2 hónapja és 21 napja

Én azt gondoltam hogy majd igazodik a játékhoz/képernyőfényekhez.
De ezek szerint nem.

válasz erre

zender

7 éve, 2 hónapja és 21 napja

Elég dizájnos keyboard! meglepett smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 2 hónapja és 22 napja

Magamtól is elég intelligens vagyok, hogy átállítsam a színt a nekem tetszőre, nem kell, hogy a perifériák maguk csinálják röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja