Ingyenes kiegészítő jön az Isonzohoz

2022. november 23.
4.5951
Botyi profilja, adatai
Botyi
Bejelentették a világháborús játék hatalmas ingyenes bővítését PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re, amely egy friss német frakciót tartalmaz új fegyverekkel, térképekkel.

A Német Birodalom egyenruhái, fegyverei és felszerelései történelmi kutatásokon alapulnak, ezáltal hitelesen mutatják be az Isonzoban a német hadsereget, ahogy az az olasz fronton volt. A caporettoi offenzíva első térképén egy domboldali ütközetet élhetünk át esős őszi időben, ahol a német hadseregnek egy erősen szétlőtt város romjain kell előrenyomulnia, majd több, meredek lejtőkbe vájt árkot kell elfoglalnia.

Az ingyenes kiegészítők mellett a Royal Units Pack egy fizetős DLC lesz (9,99 euro, nagyjából 4 ezer forint), amely több vizuális testreszabási lehetőséget kínál a játékosoknak a németek oldalán.

Jos Hoebe, a WW1 Game Series kreatív igazgatója és társalapítója így nyilatkozott:

Alig várjuk, hogy december 5-én megjelenjen az ingyenes Caporetto kiegészítő az Isonzo számára, ez az első a számos ingyenes frissítés közül, amelyeket terveztünk. Kibővíti Isonzót az olasz fronton folyó háború kulcsfontosságú aspektusaira, hozzáadva a Német Birodalom csapatait és az új német offenzíva első részét.


Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

petrovicsz

4 napja és 9 órája

Hát nem egy hosszú trailer.

válasz erre

Ronalddo

4 napja és 10 órája

De menő! Imádom amikor tényleg kutatnak dolgok után amit aztán betesznek játékokba.

válasz erre
Isonzo
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt