Idén érkezik a Stray Souls című rémálomszerű pszichológiai thriller

2023. március 17.
5.0211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Jukai Studio és a Versus Evil bejelentette, hogy a Stray Souls című, rejtélyes pszichológiai horrorjáték 2023-ban jelenik meg PC-re, PlayStation 4, PlayStation 5-re és Xbox Series S|X-re, a héten a demót már bemutattak a sajtónak.

A történet szerint Daniel, egy tizenéves fiú elhidegült nagyanyjától örököl egy házat, ahogy beköltözik találkozik a rejtélyes Marthával, aki többet tud a házról, mint azt gondolná. Ahogy leszáll az éjszaka, a lakásban rejtőző sötét titkok és Daniel múltja előbújik, amelyek elől főszereplőnk nem tud elmenekülni.

A Stray Souls a japán túlélőhorror-játékok kedvelt elemeit ötvözi egy sor új elemmel, többek között véletlenszerű szabályokkal, így váratlan találkozások jöhetnek az ellenséggekel, paranormális aktivitás, sőt még az időjárás is folyamatosan változik, így nincs két ugyanolyan végigjátszás. Steve Escalante, a Versus Evil ügyvezetője szerint a cím tiszteleg az olyan klasszikusok előtt, mint a Resident Evil és a Silent Hill.

Nézd nagyban ezt a videót!



Stray Souls című, rejtélyes pszichológiai horrorjáték 2023-ban jelenik meg PC-re, PlayStation 4, PlayStation 5-re és Xbox Series S|X-re, a héten a demót már bemutattak a sajtónak.'>
4 hozzászólás

Gólem

1 éve, 1 hónapja és 12 napja

Nem rossz.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 1 hónapja és 13 napja

Egész érdekesen néz ki.

válasz erre

Direktor

1 éve, 1 hónapja és 13 napja

Ez bizony jó lesz.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 1 hónapja és 13 napja

Na ezt nagyon várom.

válasz erre
Stray Souls
10.590 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Tommy profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja