Hivatalosan bejelentve a nagyobb képernyős Nintendo DSi (Update)

2009. október 29.
2.0391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Tegnap számoltunk be Nektek arról, hogy a japán Nikkei-ban egy új DSi modell érkezését prognosztizálták, amely mától hivatalosan is létezik, a Nintendo pedig nem csak megerősítette, de már képeken be is mutatta a készüléket.

A DSi LL nevet magán hordozó masina csak méretekben fog különbözni a jelenlegi DSi modelltől, ugyanis a képátlója egészen pontosan egy teljes hüvelykkel lesz nagyobb (4.2"), mint a mostanié. Megjelenését csak Japánban erősítették meg, ott viszont már november huszonegyedikétől megvásárolható lesz.

Az árat is bejelentették a kiotóiak, 20,000 Yenért vehetik majd a játékosok birtokba, ami durván 220 amerikai Dollárnak felel meg. A nagyobb kijelzőket felhasználói nyomásra építették be a masinákba, ugyanis sokan kifogásolták a korábbi modellek relatív kis méretű képernyőit. A gép mellé kettő darab Stylus-t adnak, az egyik a megszokott forma és méret, míg a másik tömzsibb és nagyobb lesz, a kényelmesebb fogás érdekében. A megnövelt kijelzőmérettel érkező DSi LL már gyárilag három DSiWare szoftvert fog tartalmazni, két Brain Training-et és egy Easy Dictionary-t. A Nintendo DSi LL-t három színben hozzák premierkor forgalomba (Dark Brown, Wine Red, Natural White). Amerikai, és/vagy európai megjelenésről egyelőre nem tudunk. A sorban ez lesz a negyedik inkarnáció (DS, DS Lite, DSi, DSi LL).

Update: A Nintendo európai szárnya megerősítette, hogy az öreg kontinensen szintén bemutatkozik a felhizlalt DSi LL, ám nálunk viszont csak valamikor 2010 első negyedében. Pontosabb időpont még nincs, árban ellenben már biztosan magasabb lesz, mint a most futó modell.

Hivatalosan bejelentve a nagyobb képernyős Nintendo DSi (Update) - 2. kép


Hivatalosan bejelentve a nagyobb képernyős Nintendo DSi (Update) - 3. kép


Hivatalosan bejelentve a nagyobb képernyős Nintendo DSi (Update) - 4. kép


Hivatalosan bejelentve a nagyobb képernyős Nintendo DSi (Update) - 5. kép


Hivatalosan bejelentve a nagyobb képernyős Nintendo DSi (Update) - 6. kép


Hivatalosan bejelentve a nagyobb képernyős Nintendo DSi (Update) - 7. kép

3 hozzászólás

FutuRetrO

15 éve, 8 hónapja és 27 napja

Ez nem így van. mosolygó smiley Senki sem mondta, hogy a sima DSi-t kivonják a forgalomból. Ez egy alternatíva lesz azoknak, akik hajlandók a nagyobb képernyő miatt kompromisszumot kötni, ergo nagyobb géppel terhelni a zsebet. A mostani modell a jelek szerint marad piacon. A Nintendo kukázik alkatrészeket? mosolygó smiley A valaha gyártott legmegbízhatóbb gépek a Nintendo konzolok, szervízstatisztika, miegymás. mosolygó smiley Nekem sokkal inkább tűnik úgy, hogy a Microsoft kukázgat. mosolygó smiley Egyszóval ez nem kényszerűség, hanem csak egy plusz alternatíva... mosolygó smiley

válasz erre

marco

15 éve, 8 hónapja és 27 napja

Vendég írta:
Nem hiszem, hogy a vásárói nyomásra történt volna ez. Nintendo alapelve a kukázás. Ezeréves, elavult, olcsó alkatrészekből építkezni. Biztos elfogyott a régi kijelző, kutya sem gyárt olyat... nem volt más kiút, újítani kellett.
Ez is egy elmélet!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 8 hónapja és 27 napja

Nem hiszem, hogy a vásárói nyomásra történt volna ez. Nintendo alapelve a kukázás. Ezeréves, elavult, olcsó alkatrészekből építkezni. Biztos elfogyott a régi kijelző, kutya sem gyárt olyat... nem volt más kiút, újítani kellett.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaiPet profilja