Hatalmas javítás érkezett a Stray Soulshoz

2023. november 15.
13.9041
Botyi profilja, adatai
Botyi
Nem kezdett túl jól a Stray Souls, a Jukai Studio független csapat és a Versus Evil egy hatalmas javítást adott ki a rejtélyes pszichológiai horrorjátékhoz minden platformon, ez hibákat és teljesítményproblémákat orvosol.

A játék megjelenése óta az első patch a konzolokon és a PC-n tapasztalt általános teljesítmény- és játékmenetbeli problémákat javítja, emellett a mechanikákban, beleértve a jumpscare-eket, a célzást és a főellenségekkel való találkozásokat. Többek között Daniel többé nem ingadozik fegyverrel való célzás közben és felülvizsgálták a nagymama jumpscare vizuális megjelenítését.

Javították, hogy a wendigo (első) bossharc során nem lehetett célozni és lőni; módosították a zseblámpa fényerejét néhány helyen és orvosolták Martha hiányát a családi sírkőnél a cutscene kezdete előtt. Továbbá kiegyensúlyozták a hangszinteket; javították a feliratok betűméretét és kezelték azt az összeomlást, amikor az első wendigo bossharcban meghalunk Xbox One-on.

Értékelésünk szerint sajnos a külcsín és animáció generációkkal ezelőtti, illetve elképesztően kusza és zagyva a sztori, a Game Channel tesztjét részletesebben itt lehet elolvasni.
3 hozzászólás

fighterlaci

3 hete és 4 napja

Lassan lehet, érdemes ránézni.

válasz erre

Ronalddo

3 hete és 4 napja

Na akkor újra meglesem.

válasz erre

VaPe

3 hete és 4 napja

Hát az rá is fért.

válasz erre
Stray Souls
10.590 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja