Három új Xbox is bemutatkozott, de egyik sem újgenerációs konzol vagy handheld

2024. június 10.
8.8511
Maniac profilja, adatai
Maniac
A legtöbben azért várták izgatottan a tegnap esti Xbox Games Showcase eseményt, mert arról pletykáltak, hogy a Microsoft konzolbejelentéssel szolgál majd, így az újgeneráció és egy handheld is kilátásba került.

Végül azonban sajnos egyikből sem lett semmi. A redmondi óriás ugyanis csak a jelenlegi masinák továbbfejlesztésére koncentrált, így érkezik az Xbox Series X fehér változata lemezmeghajtó nélkül, 50 dollárral olcsóbban, mint az eddigi, de várható 2TB-os SSD-vel szerelt Xbox Series X, aminek a külsejét a csillagos égről mintázták a redmondiak.

Ez utóbbi csak limitált példányszámban lesz elérhető, nem úgy az Xbox Series S 1TB-os változata fehér színben, ami szintén nem egy olyan nagy bejelentés, amitől leesett volna az állunk, szóval a nagy hardveres bejelentésekre még várnunk kell.
4 hozzászólás

totyak

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Kézikonzolra lennék kíváncsi, többi nem érdekel igazán tőlük. Ha ők is úgy oldják meg, mint a Sony a Portal-lal, akkor részemről kuka. Igaz, Sony-nál is csicseregnek egy rendes kézi gépezetről, ami dedikált játékokat kapna. Az ütne.

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Szerintem ez jó hír. mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nem is baj szerintem. Maradjon csak ez a generáció szépen, ne szopassák a játékosokat, mint az előző generációval.

válasz erre

Moby Dick

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nem nagyon értem ezeknek a lényegét. Minek?

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
XGS 2024
legutóbbi hozzászólások