Hangulatos előzetest kapott a Krafton készülő fantasy játéka

2022. szeptember 21.
4.7751
Mikee profilja, adatai
Mikee
A népszerű battle royale lövöldözős játék, a PUBG fejlesztői egy vadiúj koncepciós előzetest hoztak a készülő nyílt világú fantasy MMORPG játékukhoz, ami a The Bird That Drinks Tears című koreai fantasy regény világát dolgozza majd fel.
 

Korábban csak annyit tudtunk a projektről, hogy egy hollywoodi művész, Iain McCaig segítségével készítik a játékot, nemrég viszont egy előzetest is kaptunk az egyelőre név nélküli projekthez. Annyi biztos, hogy egy nyílt világú szerepjáték lesz, ami a nagysikerű fantasy regény világában fog játszódni, az Unreal Engine 5 grafikus motor felel majd a látványért.

Az előzetes alapján a látványra nem lehet panaszunk, a távol-keleti fantasy környezet és az esőerdő elképesztően jól néz ki. A Kraftonnak komoly tervei vannak a regénnyel, a tervek szerint film és képregény is készül majd a koreai regényből, amely az emberek, az óriásmadár rekkonok, a goblinokra hajazó tokebik és a hidegvérű, hüllőszerű nhagák világában játszódik.

A sztori szerint a három fajból álló kompánia felderítőútra indul a nhagák területére, a csapat vezetője pedig az előzetesben is felbukkanó bosszúszomjas Kagan Draca, aki rendkívüli módon gyűlöli a nhagákat. A játékkal kapcsolatban még nagyon sok a kérdőjel, a célplatformok sem ismertek még, a megjelenési dátum pedig a jövő homályába vész.Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Patrik94

1 hete és 4 napja

Ez igen királynak tűnik!

válasz erre

fighterlaci

1 hete és 5 napja

Hmmm ez tényleg hangulatos. Bitang jól néz ki!

válasz erre

petrovicsz

1 hete és 5 napja

Bruttttál!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Patrik94 profiljaManiac profiljaMonyo profilja