Hamvaiból támadt fel újra a Little Devil Inside

2024. február 29.
4.7831
Remulto profilja, adatai
Remulto
A Kickstarter projektként útnak indult Little Devil Inside-ról utoljára 2021-ben hallhattunk, a Sony State of Play keretein belül, ahol egy szemkápráztató előzetessel vett le mindenkit a lábáról a Neostream fejlesztőcsapat alkotása.

2024 február közepén azonban végre megtört a csönd, amely a játékot uralta, hiszen a produktum készítői egy Kickstarter bejegyzés által informáltak mindenkit, hogy a az általuk babusgatott szerelemgyerek köszöni szépen jól van, és teljes erővel száguld az elkészülés felé, azonban a megjelenési dátum még most sem ismert.

A Neostream stúdió elmondása szerint, a videojátékok fejlesztése nem egy könnyű falat és az évek során sajnos olyan tagokkal is bővült a társulatuk, akik nem feltétlenül ugyanabba az irányba terelték volna a fejlesztési fázisokat, ahogyan azt eredetileg a testvérpár megálmodta. Ez nyilván velejárója annak, ha másokat alkalmaz egy cég, azonban az évek során a Neostream esetében is beigazolódott a kevesebb néha több közmondás, így az évek során bővülő brigád, immáron egy családias hangulatú kisebb közösséggé alakult át, mivel rengeteg korábbi munkatársuk "kirepült a fészekből".

A hivatalos közlemény mellett, amelyben a készítők a rajongóknak meséltek az elmúlt pár év történéseiről és hogy mi volt az oka az eltűnésüknek, kaptunk egy kimondottan tartalmas játékmenet videót is, amelyből egyértelműen látszik, hogy az évek során rengeteget fejlődött a Little Devil Inside. Reméljük azért hamarosan már mi is részesei lehetünk ezen kalandnak!

Nézd nagyban ezt a videót!Little Devil Inside-ról utoljára 2021-ben hallhattunk, a Sony State of Play keretein belül, ahol egy szemkápráztató előzetessel vett le mindenkit a lábáról a Neostream fejlesztőcsapat alkotása.'>
5 hozzászólás

MazsoMen

3 hónapja, 3 napja

A kicsit a little nightmaresre hasonlító hangulata nagyon tetszik, kíváncsi vagyok mikorra lesz vele kész a stúdió

válasz erre

Tommy

3 hónapja, 3 napja

Ezt örömmel hallom, nagyon bájos game.

válasz erre

muki

3 hónapja, 3 napja

Na végre! mosolygó smiley emlékszem akkor mennyire rákattantam aztán semmi. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 3 napja

Woooooow! meglepett smiley Ez de rohadt bejövős!

válasz erre

dex

3 hónapja, 3 napja

Nagyon jól néz ki! Örülök, hogy ez a játék is végre révbe ér!

válasz erre
Little Devil Inside
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja