Hamarosan érkezik a SYNDUALITY bétája

2024. március 04.
4.6851
Remulto profilja, adatai
Remulto
Március 28-tól egészen április 1-ig elérhető lesz mindenki számára, teljesen ingyenesen a SYNDUALITY Echo of Ada próbaverziója, amely eléréséhez azonban előzetes regisztrációhoz lesz szükség, ha garantálni akarjuk a helyünket a bétában.

A Bandai Namco kiadásával és a GME Studio fejlesztésével érkező alkotás Playstation 5-ön, Xbox Series X/S-en és PC-n is elérhetővé válik majd számunkra az ingyenes változat alatt, így minden platformon kiélvezhetjük a robot mechák általi erőket, amelyeket ellenségeinkre mérhetünk. Ebben a PvPvE lootot kimenekítő produktumban, akár játékosokkal, akár a számítógép által vezérelt ellenségekkel találjuk szembe magunkat, egy biztos, semmi és senki nem barátságos szándékkal tekint majd ránk!

A regisztrációhoz szükséges információkat ezen a linken találhatjátok meg. A béta érkezésének okából kaptunk egy nagyon frappáns és hangulat bomba szintű videót is, amiből kiderül, hogy ebben a játékban bizony magasra hág majd az adrenalin szintje annak, aki bemerészkedik a SYNDUALITY világába.

Nézd nagyban ezt a videót!SYNDUALITY Echo of Ada próbaverziója, amely eléréséhez azonban előzetes regisztrációhoz lesz szükség, ha garantálni akarjuk a helyünket a bétában.'>
5 hozzászólás

MazsoMen

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nekem nem annyira stílusom ez a játék, de ajánlani fogom majd biztosan mert van egy ismerősöm aki az ilyesmi gameket szereti.

válasz erre

muki

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Hát én beregeltem, hátha.

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Na ez király lesz!

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ez nálam igencsak várós game, remélem bejutok a bétába! mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 2 hete

Baaaazd ez elég jó anyag!

válasz erre
SYNDUALITY Echo of Ada
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja