Hamarosan bejelenthetik az új Tomb Raider játékot

2023. augusztus 19.
23.2271
Botyi profilja, adatai
Botyi
Hamarosan új Tomb Raider-játékot jelenthetnek be, mivel a hivatalos weboldal aktualizálása szerint a játékosok "friss hírekre" számíthatnak, arra buzdítanak, hogy regisztráljunk, hogy naprakészek legyünk a Lara Croft-hírekkel kapcsolatban.

Még azt is megemlítik az oldalon, hogy a kiküldött hírek között új "megjelenések" is szerepelnek, utalva arra, hogy a Crystal Dynamics bemutatja az első fővonalas Tomb Raider-játékot a Shadow of the Tomb Raider óta. A legújabb fejleményt először egy Lara Croft-rajongó, thetreeble szúrta ki és tette közzé a Twitteren.

Az év elején azt pletykálták, miszerint az új játék 2023-ban jelenik meg, így lehet, hogy lassan megkapjuk a leleplezést. A frissített honlap azt kérdezi a rajongóktól, hogy "készen állnak-e arra, hogy Tomb Raiderré váljanak?". Ez arra utalhat, hogy igazak a pletykák, amiről még a neves kiszivárogtató, Miller Ross is beszélt korábban.

A következő nagy játékipari bemutató jövő héten lesz, a Gamescom Opening Night Live, ez egy jó alkalom lehet a bejelentésre. Azonban az esemény házigazdája, Geoff Keighley már mérsékelte a várakozásainkat és elmondta, hogy ne számítsunk túl sok új játék leleplezésére.

6 hozzászólás

Mordorer

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Karácsonyra kérném, köszönöm!

válasz erre

muki

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nagyon ideje lenne!

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Kevés olyan reboot van ami méltó az eredetihez, esetleg túl is szárnyalja azt, de ez az újrázás nekem nagyon bejött, úgyhogy várom a folytatást!

válasz erre

Tommy

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Hát hajrá. Nagyon élném!

válasz erre

XTomiX0029

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

végre

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nagyon bírnék már egy új epizódot. Rohadt jó az új széria.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profilja