Advertisement

Hajmeresztő okok miatt csúsztatták el a The Day Before megjelenését

2023. január 25.
8.6331
Mikee profilja, adatai
Mikee
Kezdenek gyűlni a sötét fellegek a Fntastic régóta várt zombis/túlélős MMORPG-je, a The Day Before körül, ismét elcsúsztatták a játék megjelenését a fejlesztők, az okok pedig szinte már-már komédiába illenek, rég nem találkoztunk hasonló indoklással már.
 

A The Day Before kapcsán gyakran felmerül a gyanú, hogy túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. A zombis nyílt világú lövölde eredetileg idén március 1-én debütált volna, a fejlesztők még friss játékmenet videókat is ígértek nemrégiben. Ehhez képest derült égből villámcsapásként ért minket a csapat bejelentése, miszerint ismét elhalasztották a zombis program megjelenését.

Állítólag a bejelentéskor nem volt levédve a The Day Before cím, valaki pedig beregisztrálta védjegyként a The Day Before-t az Egyesült Államokban. A Fntastic állítása szerint január 19-én vette velük a kapcsolatot az az illető, egészen eddig nem is tudtak az esetről.

A korábban belengetett gameplay anyagról tehát nyugodtan lemondhatunk, a csapat most az ügyvédjeikkel közösen próbálják megoldani a helyzetet. Mindenesetre elképesztően sántít az ügy, nem lennénk meglepve, ha kiderülne, hogy egyszerűen csak nem tudták tartani az előzetes határidőt. Mindenesetre kíváncsian várjuk a november 10-ei megjelenést.

5 hozzászólás

muki

2 napja és 17 órája

Ekkora amatőrség a világon nincs!

válasz erre

Patrik94

2 napja és 21 órája

Na neeeeeeeeee!!!!!

válasz erre

Moby Dick

2 napja és 22 órája

Ha kitalálok egy játékot az az első, hogy mindenhol levédetem. Nem is értem.

válasz erre

fighterlaci

3 napja és 12 órája

Ez már egy kabaré de tényleg!

válasz erre

Ganzer

3 napja és 13 órája

Nem kicsit sántít... de majd meglátjuk.

válasz erre
The Day Before
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Mikee profiljaReichert Viktor profiljaMonyo profilja