Hajmeresztő okok miatt csúsztatták el a The Day Before megjelenését

2023. január 25.
40.9931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Kezdenek gyűlni a sötét fellegek a Fntastic régóta várt zombis/túlélős MMORPG-je, a The Day Before körül, ismét elcsúsztatták a játék megjelenését a fejlesztők, az okok pedig szinte már-már komédiába illenek, rég nem találkoztunk hasonló indoklással már.

A The Day Before kapcsán gyakran felmerül a gyanú, hogy túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. A zombis nyílt világú lövölde eredetileg idén március 1-én debütált volna, a fejlesztők még friss játékmenet videókat is ígértek nemrégiben. Ehhez képest derült égből villámcsapásként ért minket a csapat bejelentése, miszerint ismét elhalasztották a zombis program megjelenését.

Állítólag a bejelentéskor nem volt levédve a The Day Before cím, valaki pedig beregisztrálta védjegyként a The Day Before-t az Egyesült Államokban. A Fntastic állítása szerint január 19-én vette velük a kapcsolatot az az illető, egészen eddig nem is tudtak az esetről.

A korábban belengetett gameplay anyagról tehát nyugodtan lemondhatunk, a csapat most az ügyvédjeikkel közösen próbálják megoldani a helyzetet. Mindenesetre elképesztően sántít az ügy, nem lennénk meglepve, ha kiderülne, hogy egyszerűen csak nem tudták tartani az előzetes határidőt. Mindenesetre kíváncsian várjuk a november 10-ei megjelenést.

The Day Before körül, ismét elcsúsztatták a játék megjelenését a fejlesztők, az okok pedig szinte már-már komédiába illenek, rég nem találkoztunk hasonló indoklással már.'>
5 hozzászólás

muki

1 éve, 4 hónapja és 1 napja

Ekkora amatőrség a világon nincs! röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 4 hónapja és 1 napja

Na neeeeeeeeee!!!!! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 4 hónapja és 1 napja

Ha kitalálok egy játékot az az első, hogy mindenhol levédetem. Nem is értem.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Ez már egy kabaré de tényleg! röhögő smiley

válasz erre

Ganzer

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Nem kicsit sántít... de majd meglátjuk.

válasz erre
The Day Before
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja