Felvásárolta a Bethesdát a Microsoft

2020. szeptember 21.
1.9991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Jól olvastad a hír címét, ez nem egy áprilisi tréfa: a Microsoft felvásárolta a Bethesdát cakumpakk, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy kazal stúdió hozzájuk került, illetve legendás IP-k is a szárnyuk alá jutottak.

A Bethesda felvásárlásával a Microsoftnál landolt többek között az Arkane, az id Software, a Tango Gameworks, a ZeniMax Online Studios, és az Alpha Dog Games is, illetve olyan játékokkal gazdagodik a redmondi portfólió, mint a Dishonored-franchise, a Doom-széria, valamint a The Elder Scrolls-játékok.

Sőt mi több, ez magával hozhatja azt is, hogy az új Bethesda-játékok kapásból a Game Pass kínálatában landoljanak már a megjelenés napján, arról meg már nem is beszélve, hogy PC és Xbox One exkluzív lehet a későbbiekben akár a The Elder Scrolls VI is - bár ez még nincs kőbe vésve, ugyanakkor a lehetőség ott van.

4 hozzászólás

VaPe

3 éve, 10 hónapja és 18 napja

Csak nehogy ezt is tönkretegyék, Microsoft nagyon ért ehhez...

válasz erre

Imperator

3 éve, 10 hónapja és 18 napja

Valahogy nem vagyok szomorú emiatt, a Bethesda címei tipikusan azok, amik PC-n a legélvezhetőbbek, Fallout, TES a modolások miatt, Doom is a millió+ fps miatt vagányabb ott, a konzolok amúgy sem tudnák a teljes potenciált kihozni, PS-esként nem is rágódom ezen jobban.

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 10 hónapja és 18 napja

Az év legrosszabb híre. szomorú smiley

válasz erre

muki

3 éve, 10 hónapja és 18 napja

Neeeeeeeeeeeeee!!!!!!

válasz erre
The Elder Scrolls VI
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja