Felfüggesztik a Final Fantasy XIV értékesítését a túlzottan nagy érdeklődés miatt

2021. december 16.
46.7241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A folyamatos torlódási problémák miatt a Final Fantasy XIV értékesítését ideiglenesen felfüggesztették, valamint emellett az ingyenes próbaverzió már nem elérhető az új játékosok számára.

A már meglévő játékosok további két hét ingyenes játékidőt kaptak, a Naoki Yoshida producer és rendező által már megígért hét napon felül. A legújabb kiegészítő, az Endwalker népszerűsége miatt a Final Fantasy 14 szerverei a megjelenés óta nem tudtak megbirkózni a kereslettel. Yoshida többször is bocsánatot kért a hosszú sorban állás miatt, amit a játékosoknak el kell viselniük.

Az értékesítés felfüggesztése azokat érinti, akik a játék Starter Edition és Complete Edition változatát szeretnék megvásárolni, és a következő napokban fokozatosan bevezetésre kerül a kiskereskedőknél. Az egyes kiegészítő csomagokat, köztük az Endwalker és a Collector's Edition digitális bővítményeket a meglévő játékosok továbbra is megvásárolhatják.
Final Fantasy XIV értékesítését ideiglenesen felfüggesztették, valamint emellett az ingyenes próbaverzió már nem elérhető az új játékosok számára.'>
3 hozzászólás

muki

2 éve, 6 hónapja és 21 napja

Az nagyon kemény. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 6 hónapja és 21 napja

Hát ilyet még életemben nem hallottam. meglepett smiley

válasz erre

Gólem

2 éve, 6 hónapja és 21 napja

Az igen meglepett smiley

válasz erre
Final Fantasy XIV
3.099 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja